Itt, gyakorikérdések.hu-n lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Látom, hogy rengetegen írnak ki ilyen ismerkedős kérdéseket, de lett valakinek ebből bármi komolyabb is, vagy akár egy személyes találkozó?2014. jan. 25. 23:42
21/34 anonim válasza:
lehet ismerkedni.
biztos hogy volt komolyabb is találkozó is (nekem is volt) söt bármi lehet.. csak elsöre meg kell ismerni...
22/34 anonim válasza:
Én kérdezőkre írtam rá, lett is randi, de aztán idővel elhalt a beszélgetés, mind a 2 esetben.
23/34 anonim válasza:
En lany vagyok, a keresettebb nem az oldalon, de nem igazan akar itt osszejonni semmi, pedig probalkozom, de azt hiszem, a netes ismerkedes nem az en mufajom.
24/34 anonim válasza:
Sok ronda lányt lehet innen megdugni. Egyet dugtam is, a többinek csak megígértem:D
25/34 anonim válasza:
Ricsike, mi most veled a helyzet?
27/34 anonim válasza:
soha rosszabbul.
elhagyott a lány, megutált az aki miatt nem ölten meg magam.
most nagyon szarul vagyok.
történelmi mélyponton.
még erőm sincs a flexet a kezembe venni, hogy elvágjam vele a torkomat.
szerelmes vagyok.
mindenemet odaadnám annak a lánynak a pillantásáért.
de ő utál.
nem, tudom mi lesz.
...fogalmam sincs...elvileg jövőhetén megyek csoportterápiára..nem tudom, nincs kedvem az egészhez., nekem az a lány kell...nekem ő kell senki és semmi más.
28/34 anonim válasza:
Két sráccal találkoztam már innen, egyikkel összejött, másikkal nem.
29/34 anonim válasza:
Barhol lehet ismerkedni.Sosem tudhatod.Pl. akivel itt megismerkedtem,leginkabb a tavolsag miatt nem alakult tovabb,de volt talalkozo es az volt aki,tehat nem kamu.Van akivel barati viszny.Nezopont kerdese.De ha ismerkedni nem is tudsz,legalabb jokat lehet szorakozni a kerdeseken es valaszokon,en ezert jarok ide idonkent.Kikapcsolodni.27n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!