Hogyan lehetne sportolókkal ismerkedni?
Autóversenyző mióta sportoló? Ezt sosem értettem.
Én pl thai boxolni fogok hétfőtől, az igazi küzdősport. Én normális lányt nem találok magamnak.
A kérdésre meg: konditeremben, uszodában.
Köszönöm mindenkinek.
Utolsó: ha az autóverseny és motorverseny technikai SPORT akkor akik űzik, azok csak sportolók, nem? :) Nagyon kemény fizikai és tárgyi tudásuk van, amit tisztelek és a felkészültségük, elhivatottságuk is bejön, ezért is tettem fel a kérdést :)
Hé, 4-es, csak közlöm veled, hogy igenis az autóverseny sport, fel sem tudnád fogni mennyire.:) Gondolkozz el egy kicsit, kisebb korom óta nézem a Forma-1-et, nagy rajongó vagyok, ez van, ha valaki nem lát bele, nem nézi, nem éri a szabályokat, egyből lehurrogja ezt a sportágat, akár F1, akár rally, bármi.:)
Egyébként kedves kérdező, ajánlom, hogy járj el sportolni, kocogni, vagy kondiba, vagy tényleg, ahogy mások is mondták a TF-en sok van.:) És egyetértek veled, nekem sem tetszenek a nyegle, páva gyerekek.:)
(16/L)
Végre egy értelmes lány!
Örülök a kérdésnek. :)
Például versenyeken, edzéseken ha ott tudsz lenni.
Ha kicsit értesz is az autókhoz, az jó pont lesz.
Most nem jut eszembe több... leblokkoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!