Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, titeket zavarna, ha a...

Lányok, titeket zavarna, ha a srác, akivel ismerkedtek lefeküdne más lányokkal is?

Figyelt kérdés
Úgy értem, amíg tényleg össze nem jöttök összejár másokkal is.
2014. jan. 25. 20:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Látod kérdező, ezért nem kell reklámozni a dolgot.

A nők úgy tesznek ahogy nekik jól esik. Tegyél te is úgy, ahogy neked jól esik.

2014. jan. 25. 21:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, zavarna. Az is zavarna, ha másokkal csókolózna pl buliban, mert az nem helyes érv, hogy "háddddee nem vagyunk együtt". Ez engem fikarcnyit sem érdekelne. Úgy venném, mintha csak strigula lennék neki, nem egy különleges, egyedi személy, aki valóban megfogta őt érzelmileg, és szexuálisan is egyaránt. Azt sem nézném jó szemmel, ha mellettem még más lányokkal is randizgatna.
2014. jan. 25. 21:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Én pontosan ilyen helyzetekben bontakozik ki az, hogy mennyire tudnád tisztelni a másikat, és megbecsülni.

Hát, szerintem te sehogy, így ne is akarj barátnőt, szegény lányok jobban járnak.

2014. jan. 25. 21:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon zavarna
2014. jan. 25. 21:48
 15/15 anonim válasza:

Egyértelmű, hogy zavarna! Nagyon is.

Ha már odáig jutott a dolog, hogy ismerkedünk akkor csakis velem ismerkedjen és ne tartson több vasat a tűzben, én nem akarok sok közül az egyik lenni!

2014. jan. 26. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!