Lányok, volt már olyan, hogy egyik nap úgy ébredtetek fel, hogy "na, kell ez a pasi"?
Figyelt kérdés
arra gondolok, hogy volt valaki, aki tepert, kitartóan. De esetleg őt nem akartátok, vagy senkit nem akartatok, vagy volt valaki más titokban, akire vágytatok.
Aztán felébredtetek, hogy "a fenébe is, nemvárok másra" ?
2014. jan. 25. 13:46
3/9 Költőnő? válasza:
egyik legjobb barátom. 3 évig voltunk együtt utána
4/9 anonim válasza:
igen, valami ilyesmit fogalmaztak meg az eleink, a "ha nincs lo, jo a szamar is" hangzatu bolcsessegben
5/9 anonim válasza:
Én srácként válaszolok és éreztem így egy lány miatt. Az éjjel vele álmodtam,reggelre belezúgtam.. Persze már évek óta ismerem
6/9 anonim válasza:
Nem, nekem általában reggelente egy kávé kell, minden más csak utána. :D
7/9 anonim válasza:
nekem volt, de mindig is kedveltem és tetszett csak a többi váratott magára
8/9 anonim válasza:
Éppen akkori partneremmel szexeltem, mikor két menet között rájöttem, hogy mekkora balfék vagyok, hogy nem vettem észre, hogy van a közelemben valaki (egy barát), aki ezerszer különb az aktuális partneremnél...
De nem lett belőle semmi (legalábbis még nem).
9/9 anonim válasza:
Igen volt. Bár nem kimondottan ilyen ébredéses szikra volt. Inkább úgy zajlott, hogy nagyon sokat gondoltam rá és megkérdeztem magamtól, hogy miért is? És akkor bevillant, hogy már nem tudnám elképzelni az életem se nélküle. Na ez a gondolat fokozódott, fokozódott addig, míg rájöttem, hogy szerelmes vagyok. Tipikus barátzónás volt a srác. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!