Vannak itt aranyos kedves 14-17 éves csajok? 14/f.
Figyelt kérdés
Most írhatnék ide rengeteg dolgot magamról meg minden. :D. De nem akarom így nyilvánosan mindenkivel megosztani a személyes dolgaim, gondolom ezt meg lehet érteni. Szóval ha van itt olyan 14-17 éves lány aki szeretne ismerkedni egy humoros mások által kedvesnek jófejnek mondott de érzelmileg rettentően érzékeny (és szerintem nem is vagyok túl helyes) sráccal az írjon privátban. Képet is küldök ha szeretnétek.2014. jan. 25. 10:49
1/7 anonim válasza:
14 évesen mit csinálnál egy 17 évessel?:D
3/7 anonim válasza:
irj (de csak dumáljunk) ha az is jó :)) 15 L
4/7 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Volt már 17 éves barátnőm. A szerelemben a kor a testsúly a magasság nem számítanak.
2014. jan. 25. 10:56
5/7 anonim válasza:
Ha szerelemben nem számit a kor akkor mért szidják ha egy 20 évesnek 40 éves a párja vagy egy 15 évesnek 25-30 ...
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Ezt én sem értem, mindenki maga dönti el hogy kivel tölti az életét. Én sem tudom miért szólnak sokan bele az Ilyesmibe.
2014. jan. 25. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!