Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van mostanában egy...

Miért van mostanában egy csomó ilyen kérdés?

Figyelt kérdés
Mostanság egyre több ilyen undorító meg fura fétis kérdést látok meg ilyesmiket. Ezt most csak poénból rakják ki, vagy halál komolyan?

2014. jan. 24. 19:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem értem, mit vártál a Szerelem/Szex kategóriában? Hogy majd a lószar marinálásáról, meg a madarak hangjáról lesz szó? Mit vagy meglepődve azon, hogy a szexről szóló kategóriában a szex kerül szóba.

Azt meg végképp nem értem, hogy miért az 'Ismerkedés' kategóriában tetted fel ezt a kérdést...

2014. jan. 24. 19:55
 12/14 A kérdező kommentje:

Automatikusan az ismerkedés kategóriába tettem, na. :D

És gondoltam, de néha egyértelműen kamu és olyan retardált kérdéseket is láttam már itt. De mindegy.

2014. jan. 24. 20:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyre több ember számára elérhetöbb az internet, ez a gyakorikerdések meg anonim.

Sokan így pròbálnak maguknak társat találni, vagy tesztelni a társadalmat hogy az addot fétis mennyire elfogadott.

Nekem pl a labdán üldögélő csajok jönnek be:)

Csak egyszer lekurt egy emberke itt, hogy huzzak a gyerekes perverzitásommal a pichába, szerezzek barátnőt. Azòta én békén hagylak benneteket a gondommal;)

23f

2014. jan. 25. 09:38
 14/14 anonim válasza:

Ha beállítod, hogy a fétis szóra küldjön értesítőt, valóban sok ilyen kérdést kapsz.

Ettől függetlenül, ha naponta megnézed mit írnak ki, látszik, hogy valakinek az a fétise, hogy kb. ugyanazokat a kérdéseket teszi fel. Lehet, hogy az illető erre maszturbál, vagy a fene tudja, de engem borzasztóan zavar, hogy hetente ugyanazok a kérdések jönnek, 1-2 szó eltéréssel. Nem tudom az illető miért csinálja, de abbahagyhatná. (Lányok, ti mennyire szeretitek, ha a könyökötöket csókolgatják, és az erre szinte teljesen megfelelő összes ilyen kérdés egy beteg ember szerencsétlenkedése. )

2014. jan. 25. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!