Gyúrós Józsi tényleg minden csajnak bejön?
Figyelt kérdés
'Józsi ugyanis vallja, nála jobb képű, kidolgozottabb testű és megnyerőbb mosolyú férfi nemhogy a villában, az egész világon nem létezik.' ez igaz???2014. jan. 24. 11:37
11/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Egyáltalán nem találom helyesnek. És nekem a teste sem jön be. Nekem ez nem a szépen kidolgozott test-kategória.
12/21 anonim válasza:
Azt hiszem, mától leszbi leszek...
13/21 A kérdező kommentje:
azt is mondta h nem bírnak a csajok ellenállni az adonisz testének
2014. jan. 24. 12:02
15/21 Költőnő? válasza:
nekem menni minden további nélkül
mmint az ellenállás :)
de nem is kell még ellenállnom sem :)
az ilyen pasasok olyan szinten kívül esnek az érdeklődésemen, h észre sem veszem őket. Illetve ha mégis, akkor is inkább csak megmosolygom őket.
16/21 anonim válasza:
gyúrósjózsi csakis kizárólag alkesz arannak jön be
17/21 anonim válasza:
miért kell lejáratni a kondizást??? :/
18/21 anonim válasza:
Nekem se kinézetre,se stílusra,egyáltalán nem jön be.Akkor már Aurélió vagy Zsolt*-*
19/21 fahéjas Alien válasza:
szerintem borzalmas, én nem bírnék vele ki két órát se egy légtérbe, lány létemre beverném a képét az biztos :D
Beképzelt, ostoba, vissza taszító stílusa van, egoista önimádó barom. És még lehetne rá sok minden negatívat írni...
20/21 anonim válasza:
Szerintem sem egy álompasi de nem is mondanám csúnyának...aranyosnak mondanám de tényleg nem egy "IQ betyár" :) ettől függetlenül jó arc, nekem szimpatikus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!