Mi a velemenyetek rolam? 14/L (kepet is kuldok uzibe ha szigseges)
1999.09.17-en szulettem,1 eves es 3 honapos koromban neveloszulokhoz kerultem akiknel meg most is vagyok. Kicsi korom ota inkabb az a visszahuzzodosabb fajta vagyok..Hat a 2013-as nyara megfogta a boromet mivel lebarnultam...ami miatt hasonlitok egy kicsit a
borszinem miatt egy ennyhebb barna ciganyleanyra. A hajam fekete,szemem barna, szemuvegem van 3 eves koromtol. Nagyon szeretek olvasni habar a helyesirasombol nagyon nem latszik. Sok mindenben volt reszesem mar ezen a 14 ev valatt. Iden mar elballagok es mas iskolaba kerulok...Alltalaban csendben szogtam lenni suliba de van mikor megprobalok beszelgetni a tarsaimal. Nem vagyok plazacica fajta semm...a hetvegeket alltalaban itthon toltom nincs egy olyan baratom/nom aki kozel allna hozzam...talan ez baj is. Nem vagyok azert olyan csunya semm az ismeroseim szerint. Inkabb atlagosnak mondanam magam. Nektek mi a velemenyetek egy ilyen lanyrol? Volna eselye nalatok mind barati vagy szerelmi teren? Jah es igen az ismeroseim szerint nagyon segitokesz vagyok,sok montak hogy halasak amiert meghalgatom a problemaikat es segitek is megoldani oket. Nem hagytam meg senkit cserben. Habar kovettem el en is hibakat az elet soran.
ezt nem értem...:D nyáron mindenki lebarnul, de az jó esetben pár hónapig tart, aztán sajna lepereg, hámlik
-jöhet a kép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!