Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet, hogy nem jott ra, hogy...

Lehet, hogy nem jott ra, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)!

Rovide. Adott egy srac, 19eves, soha nem volt baratnoje, es egy 19eves lany aki tapasztaltabb.

Probaltam setalgatni elotte, felvettem 1xer a szemkontaktust, de sajna, csak max 3mpre sikeredett!

A haverjai, akikkel folyton log azt hiszik, hogy valamelyik kozuluk tetszik nekem. O egy visszahuzodobb, csendesebb srac, de felek egyenesen a szemebe mondani, hogy szevasz tetszel nekem, a meg jol bevalt modszer hogy szolnak a baratnok hogy vegyen eszre mar kicsit gyerekes ebben a korban, szoval egyeb javaslatok? Barmi johet!

2014. jan. 22. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen értünk mi a morzekódokhoz meg hasonlókhoz. Mi férfiak egész egyszerű lények vagyunk. Meg kell mondani nekünk, hogy mi a szita.
2014. jan. 22. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Annyiból,amennyit te csináltál,elég nehéz is rájönni,mivel nem egyértelműek a jelzéseid.Inkább fogd magad,és menj oda hozzá,légy egyértelmű és nyílt,mondd el neki,mit szeretnél tőle.Ha tényleg félénk a srác,máshogy nem fog menni.
2014. jan. 22. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbálj vele négyszemközt beszélni vele, amikor a haverjai nincsenek ott. S akkor javasolj neki vmi külön programot.
2014. jan. 22. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:

3 eset lehetséges:

1: nem vette észre

2: észrevette, de azt hiszi, hogy csak szívatod (sajnos sok lány csinálja ezt az ilyen fiúkkal)

3: észrevette, de nem tudja, hogyan kell reagálni

és 4 (mert matekból mindig jó voltam): észrevette, de nem akar semmit tőled

Az utóbbira a legkisebb az esély a felsoroltak közül, de azért nem elhanyagolható.

A "tapasztalatlanabb" fiúk sokszor nem hiszik el, hogy amit ők úgy vélnek, az valóban az is. Légy egyértelműbb. Ne csak előtte menj el, szólítsd meg! Nem csak azt lehet mondani, hogy "szevasz, tetszel nekem". Mondok valami hülye példát, mondjuk: szia, nem tudnál elkísérni az ABC-be/sulibüfébe/igazgatói irodába/villamosmegállóba/akárhova, vennem kell mittoménmit.

Tehát érted, valami olyan helyre elhívni, ahova még el is megy veled. Itt növelheti a sikeredet, ha tudod, hogy valamiben van tapasztalata. Tehát ha ő nagyon jól tud pl BKV bérletet venni, akkor menjen már neked segíteni, mert te még egyedül sose vettél. Lassan kifogyok a hülye példákból, de azért remélem érted, mire próbálok célozni.

Az úton pedig lehet beszélgetni mindenféléről, itt készülj fel, lehet, hogy te leszel az a személy, akinek fent kell tartani a beszélgetést. Ha így van, akkor se ijedj meg, nem jelenti azt, hogy tökkelütött.

És BUMM, már beszélgettetek is, innentől kezdve lehet séta közben bevetni a szokásos női fortélyokat, amikkel azért rá lehet vezetni könnyebben a dolgokra.

2014. jan. 22. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:

4-es vagyok újra. Nálam alkalmazták már többen is (pontosan 2-en), hogy segítsek már nekik laptopot venni, mert van x forintjuk, és nem tudják, mi lenne a legjobb, én pedig olyan ügyes műszaki ember vagyok.

Pedig én még csak félénk sem voltam, szimplán nem vettem észre, hogy előttem másképp megy el, mint a többiek előtt.

Az előttem íróknak igazuk van, egyszerű emberek vagyunk mi, nem értünk a kódfejtéshez.

2014. jan. 22. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!