Nőknek: mit szólnál, ha egyszer rádöbbennél, hogy egész idő alatt manipuláltak?
Egészen jó lelkű, rendes ember vagyok... leszámítva, hogy agyon manipulálom az összes nőt, aki szembejön. Nem érdekel szinte semmi, mindent bevetek a cél érdekében. Persze segítek felcipelni a bőröndöt a lépcsőn, kihúzom a széket a hölgynek... miért is ne! De ez nem változtat azon a tényen, hogy mocskos eszközeim vannak és néha semmi se szent...
Mit szólnál, ha kiderülne, hogy kissé tisztességtelenül elkábítottak és hogy nem tudsz már másképp érezni, mert érzelmileg kötődsz?
(23F)
Általában én is ilyen "manipulatív" módon közelítek a férfiakhoz, szóval ha észéről is ezt tapasztalnám, akkor úgy lennék vele, hogy oké, játsszunk. :D
Sőt, volt is ilyen egyszer, szép kapcsolat lett belőle, de aztán szakítottam és a srác azóta is szerelmes. Pedig ő is így indult, mint te.
Szóval fordítva is elsülhet azért.
Viszont úgy szerintem nem szép dolog manipulálni valakit, ha csak szexet akarsz, az igazából átverés, nem pedig manipulálás. kisebb trükkök meg ilyesmi belefér szerintem, de elhitetni valakivel, hogy te komolyat akarsz, aztán pár menet után ott hagyod, na az szimpla hazugság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!