A vörös vagy a sötétbarna a jobb hajszín?
Figyelt kérdés
Főleg fiúk válaszait várom, de lányokét is persze. 15/L2014. jan. 22. 11:52
2/10 putyííí válasza:
Totál emberfüggő, kinek melyik áll jobban! Amúgy meg a természetes hajszíned a legjobb! ;P 16/F
4/10 anonim válasza:
A sorrend : barna , fekete , szőke , vörös , egyéb
5/10 anonim válasza:
Bármi ami nem természetellenes, mármint pl nem pipacspiros vagy hupilila.
6/10 xtazin válasza:
Nekem a vörös és fekete jön be. De igen, emberfüggő.
7/10 anonim válasza:
Teljesen attól függ, hogy ki hordaná, és kinek a szemével nézve... Ha teszel fel egy képet, megpróbálnánk elképzelni téged mindkettővel, és úgy könnyebben mondanánk véleményt. Ha meg mindenképpen vakon kell szavazni, akkor én a barnára tenném az enyémet, de ez totál szubjektív, ugye tudod?
8/10 anonim válasza:
Ez attól függ,neked mi áll jobban.Ha például világos a bőröd,a vörös valószínűleg sápasztana,de te tudod,milyen a bőrszíned,szemed színe,stb.A barna természetesebb szín.Viszont tudnod kell,hogy ez teljesen egyénfüggő dolog,embere válogatja,kinek mi jön be.Én azt javaslom neked,azt válaszd,amelyik jobban áll.
9/10 anonim válasza:
imádom a természetes vöröset 22F
10/10 anonim válasza:
hát ha fested akkor nekem minél sötétebb, hoszú, de nem tul hoszu hajuak, esetleg pár más szín csík bele, nekem ez jön be nem a szőke kurv ák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!