Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki mindig optimista? Aki sokat mosolyog, és azon van, hogy egyensúlyt teremtsen.
Figyelt kérdés
Nem tartjátok esetleg soknak? Persze senkire sem erőlteti a kedvét/nézeteit.2014. jan. 19. 23:28
11/16 anonim válasza:
Mindenbe beleüti az orrát és okoskodik.
12/16 anonim válasza:
Én férfiban vagyok ilyen optimista típus. Elég nehéz elviselni a sok pesszimista embert amikor téged néznek hülyének miatta. Maradj ilyen ;)
13/16 Költőnő? válasza:
sztem nagyon jó egy ilyen ember társasága.
14/16 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=sGEz31VThMM
példaképed :D
15/16 anonim válasza:
Azt, hogy mély, és sötét titkok vannak mögötte, amit ezzel a viselkedéssel jól palástól:)
16/16 anonim válasza:
Jó ilyen lányokba/nőkbe belefutni. Kevés van belőlük! A nagy többség mintha gyomorkeserűt szopogatna egész nap, és úgy néznek az emberre, mint a véres rongyra. Ha őszinte vagy magaddal, és tényleg optimista vagy, őrülj neki!! És maradj ilyen! Legyen csodás az életed és mutass példát a karót nyelt társaidnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!