Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Volt egy srác a buszon. Szemeztünk ... elég feltünöen . Nekem nagyon tetszik. Ha legközelebb látom mit tegyek? Vagy tennem ke valamit?

2014. jan. 19. 02:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mosolyogj rá magabiztosan és kicsit kacéran. Ne túl sokáig, de azért legyen neki egyértelmű, hogy a mosoly neki szól.

Ezután pedig várd hogy lépjen, ha akar valamit. Én ezt tenném. Vagy legközelebb ülj mellé, és tűnj nyitottnak, tehát ne hallgass zenét, ne bámulj ki az ablakon meg ilyesmi, tehát ha akar, akkor merjen megszólítani.

2014. jan. 19. 02:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Kõszõnöm a választ :)
2014. jan. 19. 02:40
 3/4 anonim ***** válasza:

az első jól leírta. :) szerintem is mindenképp szemezz vele legközelebb is, mosolyogj rá.

arra viszont készülj, hogy lehet nem mer majd sokáig lépni. nem minden fiú tud könnyen kezdeményezni, akkor sem, ha tudja, h övé a pálya.

2014. jan. 19. 20:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a fiúk is szégyenlösek és félénkek ilyenkor
2014. jan. 19. 20:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!