Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vélemény? Szerintetek ez így...

Vélemény? Szerintetek ez így milyen?

Figyelt kérdés

Szeretnék megismerni 1 csajt... van 1 haverom akit nemrég ismerek (jóska)... a csaj legyen (juci).. jóska és juci elég jól ismerik egymást..

azzal az ürüggyel írnék jucira fb-n hogy meg tudná e adni jóska telefonszámát.. valahogy így : 'Szia ne haragudj hogy zavarlak de meg tudnád adni jóska telefonszámát? "

szerintetek... ?

ha valakinek van jobb ürügy ötlete irja le nekem kösszii :))

2014. jan. 18. 19:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Átlátszó.
2014. jan. 18. 19:23
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
hehe inkább kérdezd meg a csajt, hogy , mizu? és ha válaszol, akkor elindul egy beszélgetés
2014. jan. 18. 19:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Megadta. Tovább?
2014. jan. 18. 19:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát aztán a Jóskától megkérdi a Juci telefonszámát, és fel is tudja hívni. Nem tudom hogy mit nem értetek ezen... :)
2014. jan. 18. 19:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerinte ez abszolút hülyeség,sehova sem vezet.Inkább írj rá konkrétan valami nem túl elcsépelt szöveggel.Mondjuk írj valami olyasmit:,,Szia!Bocs,ha zavarlak!Szerintem nagyon csinos lány vagy,és arra gondoltam,hogy beszélgethetnénk,ha van kedved."

Ha ennyit írnál neki,az már jó kezdő lépés lenne,és ha bejössz neki,akkor innentől már könnyű dolgod van.Elindul egy beszélgetés,aztán tovább léphettek.

2014. jan. 18. 19:29
 6/12 WheneverYouWant ***** válasza:
100%
Ovodás vagy...
2014. jan. 18. 19:29
 7/12 A kérdező kommentje:
harmadik: megadta..utána mondanám neki hogy amugy ezt meg ezt akarom meg ilyesmi és utána kérdezném töle hogy miujság.. mert nekem az nagyon furcsa hogy idegennek irom hogy mizu.. mert mint ha hiányozna még valami..és ezzel hidalnám át..
2014. jan. 18. 21:09
 8/12 A kérdező kommentje:
ötödik válaszoló: az a baj hogy ha már úgy kezdem hogy szép meg ilyesmi az azért nem jó mert 1 suliba járunk és ha esetleg ezt leirom neki kezdésnek és nem ir vissza utána a találkozások elég kellemetlenek lennének..ezért akarnék valami lájtosabbal inditani..
2014. jan. 18. 23:23
 9/12 anonim ***** válasza:
még a végén melegnek néz
2014. jan. 20. 05:39
 10/12 A kérdező kommentje:
mértis??
2014. jan. 20. 14:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!