Lányok, nektek egy sötétbarna hajú fiúnál melyik fajta szakáll jön be az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
Ezek közül : oldalszakáll , kecskeszakáll , Abraham Lincoln-féle szakáll.
Légyszives , sokan írjatok!
2014. jan. 17. 23:32
1/7 anonim válasza:
csak a teljes nagyon rövid szakáll/vagy borosta...
amiket leírtál,azok undorítóak :D
27n
3/7 anonim válasza:
jó lenne látni a fejet, amire a szakállt szánod. egy jóképű srác akármit hordhat, maximum fura lesz vele.
5/7 anonim válasza:
Nekem tetszik az arcszőrzet, és a sötét haj is, de így látatlanban nehéz bármit mondani. Van, akinek szinte bármilyen jól áll, másnak például csak a borosta, és olyan is van, akin egyik sem néz ki igazán jól.
Pl neki szörnyen áll az arcszőrzet, valószínűleg a kissé feminin vonásai miatt, pedig anélkül (szerintem) nagyon helyes [link]
ő viszont (megint csak szerintem) jobban néz ki szakállal [link]
23/L
6/7 A kérdező kommentje:
Bocs nem tudok képet berakni :-(
2014. jan. 18. 12:08
7/7 A kérdező kommentje:
Na megvan :) . Szerintetek ehhez az archoz (a testvéreméhez) Melyik illik a fent említett szakállak közül ?
2014. jan. 18. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!