Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszem a fiúnak?

Tetszem a fiúnak?

Figyelt kérdés
Egy suliba járunk, és nekem Õ nagyon bejön. :) Barátaim mindig mondják, hogy mosolyog amikor meglát, de én ezt soha nem látom, mert a ''cipõm érdekesebb'' lesz, azaz nem merek ránézni, mert félek hogy elárulom magam...Bár szerintem sejti, hogy tetszik nekem. :) A másik, hogy amikor elmegyek mellette/elmegy mellettem, beletúr a hajába, de ha bárki más mellett megy el, akkor nem. Meg mindig rámnéz, és múltkor mikor beléptem egy terembe, ahol Õ is ott volt, elkezdett röhögni a barátaival...Ez oké, csak ráírtam, és nem válaszol, pedig azóta vagy 5ször láttam, hogy fent van...

2014. jan. 17. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne írjál, ott a szád, beszélj inkább hozzá.
2014. jan. 17. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ráírni kell, hanem oda menni. Vagy mutasd ki, hogy tetszik és akkor talán ő is oda megy hozzád.
2014. jan. 17. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Van rá esély,hogy tetszel Neki! :)

De inkább menj oda Hozzá,ne írjál,az nem ugyan az!

Sok sikert! ^^

2014. jan. 17. 15:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.:))
2014. jan. 17. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:
De látta, hogy írtál?
2014. jan. 18. 13:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, latta.
2014. jan. 18. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!