Szerintetek bejövök neki, vagy csak "fel akar szedni"? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Beszélgetek pár napja egy fiúval neten,jól elvagyunk,meg a véleménye is tetszik bizonyos dolgokról,amik szóba kerültek,meg közös téma is van..Viszont,2 napja meg megkérdezte van-e bikinis képem,(mondtam hogy nincs) aztán csodálkozott hogyhogy.Végül másról beszéltünk aztán,de ez gyanús.
Elhívott találkozni személyesen is,már megbeszéltük mikor. Szerintetek felejtős? ("Kavarni" nem szoktam senkivel csak úgy) 18/l
2014. jan. 17. 07:05
1/5 anonim válasza:
Bikinis képet kért és azt hiszed komolyak a szándékai?
Csak akkor találkozz vele ha szexnél többet nem akarsz.
2/5 anonim válasza:
nem pucér képet kért
miért gyanús?
3/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon szimpi vagy neki, s kíváncsi arra is, milyen az alakod. Ez miért lenne baj? Bikiniben idegenek előtt is mászkálsz a strandon, akkor meg ő miért nem láthat úgy? Szerintem találkozz vele! Személyesen könnyebben ki tudod deríteni, mennyire komolyak a szándékai.
4/5 anonim válasza:
Nagyon is legyen gyanús hogy bikinis képet akart. Készülj fel hogy csak kavarni akar veled. Teszteld le alaposan hogy a tested kell csak neki vagy komolyabb kapcsolatot keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!