Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Moletten van esélyem hogy...

Moletten van esélyem hogy párt találjak magamnak?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, eddig nem túl jó tapasztalatokkal. Nagy általánosságban barátok rokonok (fiúk is) azt mondják gyönyörű vagyok, nagyon szép, csak duci. Lefogyni még életemben nem sikerült tartósan ,gyerekkorom óta küszködöm vele..

#fiú #lány #párkapcsolat #molett.szerelem
2014. jan. 17. 00:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én saját tapasztalatból mondom,amit.:) 18éves koromig 164/106 kg voltam,most 56kg és ennek már lassan 7éve,hogy lefogytam...Nos előtte kövéren nem nagyon volt pasim sőt gyakorlatilag csak egy..a kutyának nem tűntem fel...lefogytam és láss csodát a pasiknak tetszem,de normális komoly kapcsolatot így is nehezen tudtam találni...persze ez már más téma...de a lényeg,hogy szerintem párt találni mindenképpen nehéz ha kövér az ember lánya ,ha nem.De tény,hogy a molett lányokra annyian nem figyelnek fel.
2014. jan. 17. 09:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Túlsúllyal nehezebb. Ezért (is) célszerű megtalálni a módját a fogyásnak.
2014. jan. 17. 10:03
 13/17 anonim válasza:

Persze hogy van. Ami engem illet kb. 155cm alacsony vagyok és soha életemben nem voltam vékony, "normál" testalkatú. Hozzá teszem, elég lusta is voltam egész életemben a fogyókúrákhoz meg a testedzéshez. Voltam már 83 kiló is (gyógyszerek, ill. betegségek miatt híztam fel ekkorára), de amire általánosságban beállt a szervezetem, az olyan 62-65 kiló. 40-es nadrágot hordok.

16 éves korom óta csak akkor voltam pasi nélkül, ha én úgy akartam, hogy ne legyen. :)

Mindemellett engem abszolút nem érdekel, hogy mekkora a fenekem vagy a combom körmérete, amíg egészséges vagyok és boldog. A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben, ne keseregj a hasitasi miatt. Ha elégedett vagy magaddal és vidám vagy, az már ad egy kisugárzást, ami vonzóvá tesz.

De persze a tálalás sem lényegtelen. Értem ezt az ápoltságra és az öltözködésre. "Gusztososan" kell kinézni, ennyi...és akkor mindegy, hogy egy nő 45 vagy 85 kiló. ;)

2014. jan. 17. 10:35
 14/17 anonim válasza:

"nem sikerült lefogyni"

hát ha a gép előtt ülsz, és ilyen idióta kérdéseket írsz ki, akkor nem is fog sikerülni

2014. jan. 17. 13:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Le lehet fogyni csak akarni kell. Ne egyél este 18 után, és járj gyalog vagy biciklivel suliba... Ilyen egyszerű... Nem csak futással lehet lefogyni, tévedés...
2014. jan. 17. 14:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek a molett,duci,husis nagy darab lányok.jó ha van mit fogni 1 lányon,és nagy has elég szép csinos.Nekem ugy jó 1 lány ahogy van,aki erős csontozatu,és hasban is erős,annak nem kell lefogyni ha barátnőm lenne a lány,mert nekem igyis meg szélesebben is tetszene. 19/F
2014. jan. 17. 15:57
 17/17 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj, minden nő megtalàlja a párját :)
2014. ápr. 2. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!