Vélemény rollam? (kép lent)
o_O
Izé... A neved nem ismerős. Inkább a fejed. Olyan mint A+K=M. Ismerőseim és nem facebookon hanem az életben.
A véleményem rólad: none. Semmi. Nulla. Csak egy facebookos. Facebook nyelvvel. Ennyi. Több nincs.
Hát elég nagyképű lehetsz... Fogadok, hogy te is az ilyen "helyi nagymenők" közé tartozol. Csak az a baj, hogy az életben meg fogsz halni... És igenis javítsanak ki téged, mert ha nem tudsz helyesen írni akkor inkább ne is használd az internetet. Anyád nem ezért fizeti neked a netet, hogy ilyeneket csinálj... Egyébként szerintem ne így próbálj barátnőt szerezni szerintem ;)
És járhatnál kondiba is, még elfúj a szél :S
*rólam *írhat....
cingár p-ö-cs vagy, és még s-e-gghülye is.
15/L
amugy 10/4
Kép alapján szerintem nincs semmi gáz, teljesen normális srácnak tűnsz, megnéztem a facebookod, valamelyik képen tök cuki kissrác vagy :)
Ha nem ilyen fullcapes menőzős képet tennél ki hanem valami sima normális képet, akkor biztos nem jönnének bunkózó kommentek. Max a helyesírósak, de azok vannak mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!