Van egy fiú aki agyon tetszik. Gáz ha a haverjai is ott vannak és úgy megyek oda?
Figyelt kérdés
Szóval minden nap látom biciklizni és mindig a haverjaival van és egyszerűen nem tudom hogy közelítsek?! Kérlek írjatok tippeket, raszta hajú a fiú. És nem viszek neki füvet, nem szórók elé rajzszöget, nem teszek a küllöi közé botot.2014. jan. 16. 17:42
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
mondjad neki: yo bro, give me some weed.
3/8 A kérdező kommentje:
Kossz.::( csak nekem ez rohadt fontos és Áhh leírhatatlan:(
2014. jan. 16. 17:49
4/8 anonim válasza:
Gondolom ismered, akkor talán beszélj vele amikor nem a havarjaival van. Vagy csak a külseje miatt tetszik ennyire? Mert az problémás, akkor lehet, hogy nagyot fogsz csalódni.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem ismerem:/ a kisugárzása a nézése mindene megfogott<3 és nem tudom h szólítsam le úgy h ne higyje azt h csak a külső meg ilyenek. És elég zárkózottnak tűnik:///
2014. jan. 16. 17:55
6/8 anonim válasza:
Nekem bejönne, ha ilyen tökös lenne a csaj, hogy oda mer jönni! :D Szvsz plusz pont
8/8 anonim válasza:
"a kisugárzása a nézése mindene megfogott"
Szóval jóképű, oszt ennyi. Hát, talán próbáld máshogy megismerni, mert ebből szokott az lenni, hogy jókorát csalódsz, aztán még csak észre se akarod venni, mert "a kisugárzása és a nézése"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!