Lányok! Ki jön el velem a szallag avatomra, február elsőhetében? 19/F
Figyelt kérdés
max 38 éves korig2014. jan. 16. 16:00
1/11 anonim válasza:
szallag :D
elnezest, nem karorvendek, csak viccesnek talalom.
4/11 anonim válasza:
Ezt a helyesírást.... fantasztikus....azért a magyar iskolarendszer rövid idő alatt igen mélyre tudta magát küzdeni....
5/11 A kérdező kommentje:
Szalag avatómra,ami február 7.-én lesz este. Veszprém megyei vagyok. normális válaszokat várok.
2014. jan. 16. 16:04
6/11 anonim válasza:
a szalagavató szót másodszorra sem sikerült leírni...már csak pár hónapod van érettségiig tesó, szedd össze magad...
7/11 A kérdező kommentje:
Nem a helyes írás a kérdés,hanem más.Kérdésre válaszoljatok,és ne adjatok rossz választ.köszike. Lányok!Ki jön el velem szalagavatómra?
2014. jan. 16. 16:12
8/11 anonim válasza:
harmadjára csak meglett a heJesIrás :DD
10/11 anonim válasza:
miért lenne feltétlen fehérvári?:D
én pl az vagyok és most szombaton lesz a szalagavatóm,tehát nem kimondottan kereshető összefüggés a dátumban:D legalábbis szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!