Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Ti elmondanátok Neki mit éreztek iránta? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval én egy 14 eves lany vagyok (most nyolcadikos) es szerelmes vagyok az egyik évfolyamtarsamba...ti mit csinalnatok a helyemben? Elmondanatok neki? Mert olyan erzesem van hogy en is tetszek neki... Mert szinte minden szunetbe engem nez..(ezt masok is mondtak mar h nez..) meg egyutt jarunk gyogytesire (nalunk a gyogytesi heti egyszer a rendes tesi helyett van es pont az Ő osztalyukkal vagyunk egyutt) es gyogytesin is egyfolytaba nez (de en is Őt) a multkor is gyogytesin amikor a tanar bejelentette hogy majd egy-ket oran csoportbontas lesz vartam par masodpercet es Rá neztem..erre Ő is pont akkor nezett ram...csak az a baj, hogy karacsonykor irtam Neki uzenetbe h "Boldog karácsonyt!:)" es kiirta h latta de nem irt vissza semmit...:( ti a helyemben elmondanatok neki h szeretitek? Vagy mit tennetek?

2014. jan. 16. 15:06
 1/7 anonim válasza:
Szia, hát szerintem, ha nem írt vissza, akkor felejtős a dolog, és csak te értelmezted félre a jeleket. :( Mert, (mondjuk én magamból indulok ki), ha a kiszemeltem rám írna üzenetben karácsonykor, akkor biztosan egyből válaszolnék rá.
2014. jan. 16. 15:27
 2/7 A kérdező kommentje:
En is ezt gondolom...de azota is folyton nez meg minden...gondoltam mar arra is hogy lehet azert nez mert hulyenek tart...nem tudom mit gondoljak...valamelyik nap is egesz szunetbe nezett..utanna utolso orajuk utan mikor ment le a lepcson meg elotte visszanezett ram...
2014. jan. 16. 15:36
 3/7 anonim ***** válasza:

igen, ez elég bunkóság, h nem ír vissza és nem jó jel...

elmondhatod, ha mered, de ki tudja, hogy fogadná.

2014. jan. 16. 15:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen mondtak mar h bunko...a padtarsaval nagyon joba vagyok es o os azt mondja Róla h bunko...de en nagyon szerelmes vagyok bele...csak nem tudom elmondani neki...ti hogy mondanatok el?
2014. jan. 16. 15:46
 5/7 anonim válasza:
Szoktatok beszèlgetni? Szerintem először beszèlgessetek, meg ìrj rà...èn is ezt tettem ès most jàrunk... de ne mond el neki mit èrzel mèg egy darabig, mert lehet hogy zavarba jönne ès mèg ha tetszenèl is neki akkor se vallanà be...Szal inkàbb beszèlgessetek a többi jön magàtòl (ezt tapasztalatbòl mondom :-) )
2014. jan. 16. 15:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen lehet jo lenne csak attol felek nem irna megint vissza...
2014. jan. 16. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor írj neki, amikor gépnél is van...
2014. jan. 16. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!