Melyik srác tetszik nekem? Veletek már történt ilyen? 14/L
Figyelt kérdés
Nem rég össze ismerkedtem egy sráccal és nagyon bejön.De közbe már vagy fél éve vagyok szerelmes egy másik fiúba.És ma meg rájöttem, hogy teszik az osztálytársam aki mellettem ül.Veletek már volt ilyen és ha igen akkor miből jöttetek rá, hogy ki tetszik??És valami tipp, hogy én, hogy jöjjek rá??2014. jan. 15. 20:53
1/6 anonim válasza:
igen volt már :D hát mindegyik tetszik nem? az majd kialakul hogy mi lesz ez után, csak hagyd hadd menjenek az események maguktól:D
3/6 anonim válasza:
A tetszés meg a szerelem nem ugyan az.!
Akibe te szerelmes vagy, annak a fiunak te is bejössz vagy esetleg viszonyozza az érzelmeid? mert ha nem akkor ne várj rá.. hisz avn még 2.:)
4/6 anonim válasza:
Valószínüleg egyikbe sem vagy szerelmes,csak egyszerűen olyan típusú emberek,akik iránt szimpátia ébred benned,ez természetes és normális,egyszerű szimpátiát érezhetsz egyszerre akár 20 ember iránt is,ha csak nem vagy szerelmes,de úgy igazából,mert olyankor az az egy jelenti számodra az egész világot,így meg,egyszerűen többen tetszenek neked egyszerre,te tudhatod,hogy ki mennyire,és miért :)
5/6 anonim válasza:
ismerd meg őket jobban, és amelyikkel továbbra is kedvelitek egymást, azzal kezdj! vagy csak barátkozz velük! de ha elég érett vagy az ilyesmihez, akkor azt is el tudod dönteni, h kitől mit akarsz.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2014. jan. 16. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!