Lányok/nők, nektek számítana ha a férfi már ölt volna embert, de önvédelemből?
Ha került már olyan szituációba az életében, amiben megtámadták és ahhoz hogy megvédje magát/másokat/a tulajdonát megölt egy embert, egy bűnözőt. Nem ítélték el érte, mert a bíróság is jogosnak találta, csak le volt tartóztatva pár hónapig miatta, amiért védekezett, de amint igazolódott, egyből kiengedték.
Akkor ez befolyásolná a megítélésedet róla negatív irányba ismerkedéskor?
Ezt nem az első randin kell közölni egy lánnyal. Hagyd, hogy megismerjen, rájöjjön hogy értelmes férfi vagy, nem egy pszichopata, aki embereket ütöget le a sarkon.
Ha pedig úgy érzed, hogy a kapcsolatotok már elbírja, ültesd le és mond el neki. Onnantól a szerelem próbája lesz. :)
Te nem védenéd meg magad attól, aki fegyverrel rád támad, hogy megvédd az életed? Vagy a szeretteidre támad? Vagy ki akar rabolni fegyverrel, de nem tudhatod hogy meddig menne el a kezében lévő fegyverrel, hogy megszerezze az értékeidet?
Sejtettem, akkor vagy soha nem szabad róla beszélni, vagy csak a kapcsolat kései szakaszában. Nyilván én sem ezzel akartam csajozni, csak arra voltam kíváncsi mekkora az elfogadottsága normál körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!