Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti ezt mire vélnétek?

Ti ezt mire vélnétek?

Figyelt kérdés
Nos van egy lány, akivel eddig még csak neten beszéltem, de elég sokat szoktunk beszéltni az utóbbi hetekben. És már nem egyszer hozta szóba a szex témát, masztizást, stb és kérdezget valamint mondd is dolgokat. A lány biztos nem kamu beszéltünk telefonon meg facebookja is normális, szóval ez nem lehet a magyarázat. Tényleg mond olyan perverz dolgokat, hogy nem is gondolnám ilyen eszébe jut egy csajnak :D Szóval szerintetek miért csinálja, ha tőle kérdezem ugyan ezt az a válasza, hogy akkor beszélhetünk másról is. Egyébként én is, ő is szüzek vagyunk én 18 ő 16.
2014. jan. 14. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
azért mert le akar feküdni veled :D ez teljesen egyértelmű ;)
2014. jan. 14. 22:02
 2/4 A kérdező kommentje:
komoly a kérdés...
2014. jan. 14. 22:03
 3/4 savanyújóska ***** válasza:
Nézd, próbáltad már felszedni?:D Akkor elég hamar kiderülne, hogy csak beszélget veled erről, vagy tényleg konkrétan rád van indulva...:D
2014. jan. 14. 22:03
 4/4 A kérdező kommentje:
most nem vagyok olyan helyzetben, hogy bepróbálkozzak, de utal sokszor ilyenekre...
2014. jan. 14. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!