Hogy mondjam el neki, úgy hogy ne bántsam meg?
Figyelt kérdés
Van egy velem egyidős lány, aki túlságosan is szeret, és mindenáron.kapcsolatot akar.Hogy tudnám úgy megértetni vele, hogy semmit nem akarok tőle, hogy ne bántam meg.
(Nem Botond a keresztnevem, ha ezt olvasod Ildi)
2014. jan. 14. 20:56
3/8 anonim válasza:
Mond neki hogy bírod, meg minden, de sajnálod, nem érzel úgy iránta, mint ő irántad
4/8 A kérdező kommentje:
#3 Ez már meg volt, sajnos még így se hagyja hogy éljem az életem
2014. jan. 14. 21:01
5/8 anonim válasza:
Ildi vagyok de nem ismerek semmilyen Botondot! :D
De ezt csak akkor tudod tisztázni a fejében,ha nem mutatsz felé mást csak közönyt és mindig el mondod,hogy te nem akarsz tőle semmi olyat!
6/8 anonim válasza:
ja amúgy elég szar ha így tapad valaki.. nehéz lerázni, és tuti meg kell bántani kicsit máshogy nem fogja érteni a célzást
7/8 A kérdező kommentje:
Időközben felmerült bennem egy kérdés.Mi lenne ha kicsalnám egy erdőbe levetkőztetném, hozzákötözném egy fához és otthagynám?Ez szemben áll a törvénnyel?
2014. jan. 14. 21:20
8/8 anonim válasza:
XD csináld! de eddig nem úgy volt, hogy úgy akarod elmondani hogy ne bátnsd meg? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!