Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek lehet valami...

Szerintetek lehet valami eredménye? (lent a többi)

Figyelt kérdés
Megismertem valakit társkeresőn, már beszélgetünk egy ideje. Szerintetek ha csinálnék egy másik profilt, úgy hogy meghagyom a régit, és az újról is keresném, nem mondanám meg neki hogy én vagyok, az vezetne eredményre? Azért gondoltam erre, mert ha hasonló témák jönnének szóba, láthatnám hogy hogyan reagál másoknak erről, és kiderülhetne hogy csak velem olyan amilyen, vagy mindenkinek mást mond, mindenkit szédít, stb. Szerintetek kipróbáljam?

2014. jan. 14. 11:15
 1/6 anonim válasza:
még nem csináltad meg?
2014. jan. 14. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
probáld
2014. jan. 14. 11:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Hu skizofrén szagot érzek XD
2014. jan. 14. 11:21
 4/6 A kérdező kommentje:
még nem. :) 3-as, akkor magad körül keresd, mert itt bizony egy szál sincs! ;) :D
2014. jan. 14. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

te jo eg... a bizalom vajon mi?

valamint miert nem talalkoztok eloben? abbol elobb kiderul, mint a levelezesbol. arra nem gondoltal, hogy a tarskereson felvesz valaki egy adott viselkedesformat, es mindenkivel ugyanazt jatsza el? es ez akkor sem fog kiderulni, ha 25-fele kamuregisztraciot csinalsz es felkeresed :)

talalkozzatok, beszelgessetek, csinaljatok valami kozos programot. abbol sokkal tobb dolog kiderul :)

2014. jan. 14. 11:33
 6/6 Joola ***** válasza:
kicsit gyerekesnek érzem a dolgot. egyetértek az előttem szólóval, találkozzatok!! nem túl jó kapcsolati kilátások, ha már az elején ellenőrizgeted...
2014. jan. 15. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!