Mi a helyes viselkedés egy társkereső oldalon?
aki hamar "rádfeszül", rádcuppan, arra kár idő vesztegetni. azért nem árt mkinek legalább egy pár sort válaszolni, szánj rá időt, még ha macerás is.
Jelentkezők között meg úgy érdemes "szortolni", h a Te kritériumaid alapján megnézed az üzit, az adatlapot és aki szimpi, azzal beszélgetsz. Persze semmi nem kötelező, de sztem itt is jár mkinek a normális "hangnem", bánásmód alapból, aztán vagy megérdemli és megtartja, vagy nem. Kb mint élőben. Sztem nem szabad túl komolyan venni.
A mielőbbi találkozóval csak az a gáz, hogy annyira én nem vagyok mobil, hogy olyan sokszor eljárjak találkozóra. Meg ugye költségvonzata is van, tehát kockázat itt is fordítottan arányos az információval.
És igen, igyekszem mindenkinek írni normális levelet, legfeljebb haverságot megjelölve elérhető viszonyként. Aztán lehetek "felületes", hogy külső alapján döntök, de ők is sokszor az alapján döntenek, mikor írnak nekem, mert egyértelműen nem figyelik meg a leírásomban szereplő dolgokat, amik ellentmondanak az ő adatlapjukon szereplő elvárásoknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!