Van itt ismerkedni vágyó 14-17 éves csaj? 14/f (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy annak ellenére hogy még csak 14 vagyok, sok hosszabb rövidebb kapcsolaton túl vagyok. Voltak mindegyikben jó és rossz időszakok de egyiktől sem kaptam meg azt amire igazán vágyom. Furcsa módon sok olyan lány volt akiben viszont megtaláltam azt amire vágytam azonban akadt egy szomorú tényező: Nem voltam az esetük,ez alatt azt értem hogy, őket idézve: ' Nem nézel ki rosszúl, bejössz mint srác de valami hiányzik belőled és nem akarok olyan kapcsolatot ami nem lenne 100% ban kielégítő érzelmileg. Na jó persze, nem pont így ezekkel a szavakkal mondták de ez volt a mondandójuk. És hát most az utóbbi időkben egy icipicit haragszom a világra. És mostanában gyakran számító és rideg vagyok, ez nekem valamiért nem probléma sőt egyre többször gondolom azt hogy a jövőmre nézve ez pozitív és hasznos. De a másik oldalt nézve, nekem mindig is fontos volt a másik nemmel való kapcsolat. Mármint az hogy, leegyen egy barátnőm akivel megoszthatok megbeszélhetek mindent akit szeretgethetek aki megért és támogat,és persze szexuálisan is vonzó a számomra és ő is ugyanígy érez irántam. Én nem hiszem hogy ezek nagy elvárások lennének, A probléma ott van hogy, én érzelmileg rettentően érzékeny vagyok fiú létemre. Lobbanékony sértődékeny vagyok, ezt próbálom kordában tartani és leplezni. Azonban ez a jelenlegi életkoromban, és társasági közösségekben ahová tartozom igen nehéz. Meg hát az én elvárásaimnak megfelelő külső és belső tulajdonságokkal rendelkező lányt igen nehéz találni manapság. Szóval annak ellenére hogy még csak 14 éves vagyok, kezdem úgy érezni hogy a számomra teljesen megfelelő lányt sosem fogom megtalálni. És én az érzelmi szélsőségeimnek köszönhetően nem tudok változni (már számtalanszor próbáltam) és nem tudok egy nem 100% ig kielégítő kapcsolatban élni. Szóval ha van itt lány aki hasonló képpen érez és szeretne ismerkedni akkor írjon privátban vagy kérjen meg hogy írjak rá. Hátha bejövünk egymásnak. Próba szerencse ( vagy totális bukás, minden benne van a pakliban).2014. jan. 13. 19:14
1/5 anonim válasza:
Mért kell kisregényt írni? Csapd be a kérdést a kalapba aztán vagy akad valaki vagy nem.:D
2/5 anonim válasza:
úristen......14évesen minek irogatsz ki ilyeneket? jajj nem hiszem ez csak rossz tréfa ugye? komolyan.....
3/5 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak: Ha tréfa lenne akkor nem vesztegettem volna az időt és az energiát egy ilyen hosszú szöveg le írására.
2014. jan. 13. 19:23
4/5 anonim válasza:
ha gondolod írj:) meg küldj képet!:) 14/l
5/5 anonim válasza:
Es ha beszelgetunk?Az is megfelel? :D 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!