Barátkozni, ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem bántok senkit írjatok nyugodtan ^^ 17/L2014. jan. 13. 09:52
11/17 anonim válasza:
Na most akkor csak a kíváncsiság kedvéért: Miért van az, hogyha egy fiatal lány ír ki ilyesmit, mindenki kedves, aranyos, írnak neki, viccelődnek, de ha egy korombeli (20F) vagy idősebb srác ír ki ilyet -viszonylag sokszor látom-, akkor jön az "ez nem társkereső köcsög" vagy egy ismeretlen kretén, aki SP nevében írogat? :D
12/17 anonim válasza:
Mert a többség férfi.
így a lányra egyből ugranak
ha meg fiú írja vetélytárs és inkább lebeszélik róla
gondolom én
13/17 anonim válasza:
plussz egy klassz lány biztos nem itt próbálkozik, hiszen az úgyis megkap bárkit, bár tudom, hogy vannak itt klassz lányok, de azok nem amiatt vannak itt.
meg már párszor belementem ilyenbe és sok jó nem sült ki, pedig próbáltam tényleg rendesen ismerkedni, de ha 2 sorba válaszol minek törd magad?
14/17 anonim válasza:
Igen, jogos, nem akarjuk megsérteni a kérdező lányt, de általában tényleg ez a helyzet. Ahogy általában a legtöbb ismerkedős oldalon is. -----> a net a kapcsolatok ápolására, nem megkötésére való (személyes vélemény)
15/17 A kérdező kommentje:
Kézi féket behùzni...nem pasizni akarok ;) szeretek ismerkedni baràtokat szerezni :)
Kapcsolat ilyen netes dologban annyira nem érdekel :D
Ja igen kicsi a bors,de erős :3
2014. jan. 13. 11:32
16/17 anonim válasza:
éééés hirtelen zuhanórepülésnek indul a versenyző:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!