Akar valaki velem beszélgetni? 17L
Figyelt kérdés
Írjon nekem az aki szívesen beszélgetne velem értelmes dolgokról:)
27 alatt...
2014. jan. 13. 00:43
22/31 A kérdező kommentje:
Szépséges álmokat:)
2014. jan. 13. 02:03
23/31 anonim válasza:
# 7/19 Időpont ma 00:50
-7es ezt besz*opta, de rendesen, nem tudta milyen egy vagány lánykával lesz itt dolga, haha :D
@ #7 -am miért állsz ennyire a nők pártján...a férfiaknak igenis kép kell, mert nagyobb hányadunk vizuális típus
24/31 A kérdező kommentje:
Vagány lányka? Miért is?:-)
2014. jan. 13. 02:12
25/31 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet vizualis típus en is az vagyok,de rögtön képpel kezdeni szerintem pofátlanság...es altalab sanjos így van,ha rondanak tartanak akkor vissza sem írnak ,ha meg szépnek akkor addig beszelgetnek velem amíg ki nem derül,hogy nem fekszem le velük...
2014. jan. 13. 02:14
26/31 anonim válasza:
miért nem fekszel le velük?, mind kőbunkó, ronda tajparaszt?
28/31 anonim válasza:
De komolyan.
Ha csak valóban beszélgetsz valakivel nem mindegy, hogy hogy néz ki?
Halál lényegtelen...:D
29/31 A kérdező kommentje:
Nem az a fajta lány vagyok akinek ennyit ér egy férfival/fiúval levő együttlét:)
2014. jan. 13. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!