Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedjek egyetemen?

Hogyan ismerkedjek egyetemen?

Figyelt kérdés

Van konkrét célszemély, de csak egy közös óránk van és elég népszerű srác. Én pedig nagyon félénk vagyok és gátlásos, de úgy vettem észre, hogy szimpatikusnak tart. Nem tudom hogy deríthetném ki, hogy ezen túl egyáltalán tetszem-e neki és ha igen, hogyan nyissak felé?

L/19

2014. jan. 12. 23:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Valamelyik lerészegedős egyetemi rendezvényen ha ügyesen pozicionálsz, akkor lehet téged fektet meg és nem egy másikat a sok közül. Nekem így jött össze a párkapcsolat anno. 22/L
2014. jan. 13. 00:02
 2/7 anonim ***** válasza:

"elég népszerű srác"

Áruljátok már el, aki nem népszerű az mit basszon az életével? A népszerűek után sóvárogtok majdnem mindig... Így ismerkedjen az ember egyetemen is, hogy a csajok a "nagymenők" után sóvárognak.

2014. jan. 13. 00:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Amit az első mond nem mindig jön össze, egy ilyen részeges est alkalmával rám is rám mászott egy csaj, csak épp olyan részeg voltam, hogy másnap nem emlékeztem ki volt...

Egyetemen előfordul. De ha odamész és beszélgetsz vele az a legegyszerűbb és a legtisztább...

22F

2014. jan. 13. 00:08
 4/7 anonim ***** válasza:

népszerű = jóarc

te nemv vagy népszerű 3-as = nem jóarc!

2014. jan. 13. 00:08
 5/7 A kérdező kommentje:
engem például kifejezetten zavar, hogy népszerű, ettől annyira megközelíthetetlennek tűnik...nem is emiatt tetszett meg, hanem néha úgy hozta a sors, hogy beszéltünk és különleges embernek tűnik.
2014. jan. 13. 00:12
 6/7 anonim ***** válasza:
mitől találod népszerűnek? csak ezt válaszold meg magadnak, máris rájössz, hogy ő is egyszerű ember :D
2014. jan. 13. 02:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Az a gáz hha te mész egy sráchoz, konnyu prédának nez. De mondjuk ha a közelében ülsz az órán vagy rairsz h kuldje mar el az Orai jegyzetet, az jo kezdet.

ha meg nem tudja vagy nevet hogy neki aztán nincs, nem érdekli, legalabb tudod h nincs sok esze :D

2014. jan. 13. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!