Hogyan ismerkedjek egyetemen?
Van konkrét célszemély, de csak egy közös óránk van és elég népszerű srác. Én pedig nagyon félénk vagyok és gátlásos, de úgy vettem észre, hogy szimpatikusnak tart. Nem tudom hogy deríthetném ki, hogy ezen túl egyáltalán tetszem-e neki és ha igen, hogyan nyissak felé?
L/19
"elég népszerű srác"
Áruljátok már el, aki nem népszerű az mit basszon az életével? A népszerűek után sóvárogtok majdnem mindig... Így ismerkedjen az ember egyetemen is, hogy a csajok a "nagymenők" után sóvárognak.
Amit az első mond nem mindig jön össze, egy ilyen részeges est alkalmával rám is rám mászott egy csaj, csak épp olyan részeg voltam, hogy másnap nem emlékeztem ki volt...
Egyetemen előfordul. De ha odamész és beszélgetsz vele az a legegyszerűbb és a legtisztább...
22F
népszerű = jóarc
te nemv vagy népszerű 3-as = nem jóarc!
Az a gáz hha te mész egy sráchoz, konnyu prédának nez. De mondjuk ha a közelében ülsz az órán vagy rairsz h kuldje mar el az Orai jegyzetet, az jo kezdet.
ha meg nem tudja vagy nevet hogy neki aztán nincs, nem érdekli, legalabb tudod h nincs sok esze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!