Lányok! Nektek a magasabb, vagy a kisebb srácok jönnek be?
Figyelt kérdés
Van több kicsi, (kisfiúsnak látszó) ismerősöm és nagyon bejönnek a csajoknak. De úgy vettem észre, hogy a magasak nem kellenek annyira. Jómagam is magas vagyok, de van csajom (nem mellesleg szép is), de az ő elmondása szerint, magasabb fiú mellett érzi biztonságban magát! Most akkor mi van?! :)2014. jan. 12. 22:21
1/14 anonim válasza:
Pedig mennyien rinyálnak, hogy "milyen jó a magasaknak"!
3/14 anonim válasza:
szép magas a favorit. Hányszor hallottál olyat, hogy valakire azt mondják: szép alacsony??
4/14 anonim válasza:
magas, mivel 180 cm vagyok.. nem fogok egy 165 cm-sel mutatkozni:D
5/14 anonim válasza:
Magas. Mondjuk relatív. Nekem 178+
6/14 Scotty97 válasza:
Szerintem valamit félrenéztél... Az alacsony fiúkra azt mondják cuki, nem azt, hogy szexi/vonzó. Azt, hogy cuki, hadd ne kelljen definiálnom ;)
7/14 anonim válasza:
Egyéni ízlés van. Mindenkinek más jön be. Sosem értem, hogy ilyenkor ti elvárjátok, hogy mindenkinek ugyan az tetsszen? Akkor te is csaj nélkül maradtál volna.
Részemről pedig nem magasságra megyek.
8/14 anonim válasza:
mellettem minden csaj biztonságban lehet(ne)
190+os vagyok (cm)
:D
9/14 anonim válasza:
Alacsonyabb, mert én pici vagyok :D De azért érezzem mellette magam biztonságban
10/14 anonim válasza:
kb vagyok 165-6 cm és inkább a magasabb pasik... tényleg sokkal nagyobb mellettük a biztonságérzet :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!