Mit tegyek, hogy ne legyek alkoholista a helyzetem miatt?
EZ az alapítvány kimondottan ilyen problémákkal foglalkozik.
TE döntöd el hányszor mész.
SZTK pszichológus nem nagyon hiszem h segíteni fog.
Nem veszel piát és lesz pénzed a csoportra.
Ilyen egyszerű.
Jaj állandóan ezt hajtja mindenki, hogy pszichológus, pszichológus...
Jó múltkorában egy SZAK PSZICHOLÓGUS nő tett fel ide kérdést, hogy hogyan találhatna magának párt.
Akkor miről beszélünk?!
Mindenki tudja, hogy mi a megoldás a problémádra nem kell ehhez egyetemet végezni.
-Állandó jövedelemre van szükséged
-Kitűzni egy életcélt
-Minden nap felkelni és tenni azért hogy elérd a célodat. ENNYI.
Tök mindegy, hogy ki mondja ezt neked, mi vagy a pszichológus.
Majd ha te önszántadból elhatározod, hogy változtatni szeretnél az életeden akkor fog valami változni, addig semmi hiába mond neked bárki bármit.
Munkanélküliben szoktak indulni tanfolyamok. 7-10 hónaposak. Havonta kapsz fizetést érte és még szakmád is lesz + nap mint nap közösségben leszel.
Közmunka nem egy leány álom de végső esetre az is megteszik, hogy jövedelemhez juss.
Ha nincs semmi dolgod akkor elmehetsz önkéntesnek.
Igaz nem kapsz pénz de társaságban leszel nem lehet tudni, hogy ki tud neked segíteni az elhelyezkedésbe.
Valami fogalmam csak van mert fél éve végeztem el egy számítástechnikai tanfolyamot a munkanélküli által ami 8 hónapos volt. 36 ezret fizettek havonta meg 90%os támogatást kaptam a utazásra.
Én leírtam amit gondoltam és tapasztaltam, te döntesz, hogy mit akarsz az életben kezdeni magaddal.
Sok sikert!
kérdező...
Azért ez sem konstans h soha, sehol nem indul semmi, h soha, sehol nincs munka...
Pesten amikor épp nem volt más szórólapoztam meg mekiben húztam a gályát.
De mindenre van kifogásod, ergo nem is akarsz változni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!