Amikor a lányok elmennek bulizni akkor azon paráznak, hogy
vajon oda fog e menni hozzájuk egy "elég jó" pasi?
Buliban nem jó ismerkedni! Rossz a helyszín rengeteg okból.
2014. jan. 11. 18:48
nem, azon, hogy mindig tele legyen a pohár a kezükben, az olyan balekok által, mint te!
2014. jan. 11. 18:49
3/10 A kérdező kommentje:
valamiért mégis mást se látok csak hogy özönlenek ki a friss párocskák a kapun, aztán mennek dugni.
4/10 A kérdező kommentje:
na, hát én aztán sose fizettem nönek semmit...még ha akarnék se tudnék, mivel mire oda jutnék, addigra elittam mindent.
én azért megyek bulizni, hogy az egész heti fáradalmakat és stresszt kitomboljam :) nem akarok buliból pasival komolyan össze jönni!
2014. jan. 11. 18:52
6/10 anonim válasza:
Én nem. Sosem a pasizás az elsődleges cél nálam, hanem az, hogy jól érezzem magam a barátokkal, bulizzunk egy jót. :) Ha valaki nagyon szimpatikus, akkor nem küldöm el persze, de nem parázok sosem azon, hogy vajon lesz-e olyan pasi, aki megszólít és szimpatikus is. Anélkül is lehet buli a buli. :D
2014. jan. 11. 18:55
7/10 A kérdező kommentje:
hát nem tudom mennyire sirna a szád, ha mondjuk 1 éven át senki se menne oda, a barátnőidhez meg igen...:(
mert könnyü itt mondogatni, hogy nem érdekel téged a pasizás, de amint nem lenne pénisz, akkor éreznéd a hiányát.
8/10 anonim válasza:
Sajnálom, hogy rossz tapasztalataid vannak. Lehet, hogy látszik kívülről is, hogy az elutasítástól parázol és túlzottan feszültnek tűnsz. Ha esetleg megpróbálnád ezt levetkőzni és úgy menni el bulizni, hogy csak szimplán jól érezni magad és lazán próbálkozni, akkor lehet sikeresebb lennél.
Amúgy meg arra, hogy van-e vagy nincs pénisz és hogy sírna a szám:
1,5 évig nem voltam együtt senkivel. Túléltem. :D Nem mondom, hogy nem hiányzott, de ilyen bulikban nem igazán tartós kapcsolatra keresnek partnert az emberek. Úgyhogy akkor már jól érzem magam és inkább bulizok, ennyi. :D Nem hinném, hogy ebben van kivetnivaló. :)
2014. jan. 11. 19:28
9/10 A kérdező kommentje:
de a csajok általában inkbb várnak, hogy egyszercsak lesz majd egy megfelelö pasi, de fiuként ezt nem teheted meg, hogy vársz egy megfelelő csajra, mert mindaddig nem fog jönni, amig jobb pasivá nem válsz. Egy nő sem gondolkodik ugy, hogy jobb csajjá kéne válni...max ilyen gyengusz változtatásokat csinálnak, de olyan igazán radikálisat nem.
Menj inkább jatszoterre :)
2014. jan. 11. 22:27
Kapcsolódó kérdések: