Hogyan ismerkedjek ha senkivel nincs semmi közös témám?
13as hozzászóló köszi:)
15ös azért nem árt ha van közös téma főleg az elején.később már baj van ha csak a szöveg miatt van vkivel kapcsolatban valaki.a lányok általában a férfias témákat nagyon kerülik.mint ahogy beismerem én se örülnék ha nagyon női témáról kéne beszélgetni.
Olyat keress, akivel van. Hosszútávon úgyse lehet együtt lenni olyannal, akivel nem tudtok miről beszélgetni.
Egyébként én például nőként kimondottan élveztem, amikor az exem tanított forrasztgatni meg hasonlók, és a programozási problémákat is rendszeresen megbeszéltük. Mi például programozásórán találkoztunk :D
Ismerkedj olyan helyen, ahol hasonló érdeklődési körrel rendelkező lányok lehetnek. Ilyen klántalálkozókon vagy ha van 2.vh-s kiállítás, vagy tankos, akivel ott ismerkedsz meg, azzal lesz közös téma.
Emellett tágítsd az érdeklődési köröd. Ha más nem, a napi hírekről mindig lehet beszélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!