Nők, szerintetek mi lehet a probléma? Vagy ez ciki?
23 éves vagyok.pár nővel randiztam de valahogy nincs szerencsém a nőkkel.Pedig állítólag jóképű vagyok meg aranyos is.Mindenem megvan,dolgozok,meg edzeni is járok.
Tudom hogy nem a pénzzel kell meghódítani.
Csak amikor megkérdeztem az utolso nőt akivel randiztam,hogy hol rontottam el,erre azt válaszolta hogy en sehol csak nem érez semmit meg laza srác kell mert abban van izgalom..mintha unalmas lennék aki a gép előtt ül egész nap.xd
Bizonyos határig lazának tartom magam.Maximálisan tisztelem a nőket,nem kezelem őket rabszolgaként.
Nem értem mi lehet a probléma:S a rosszfiúkat szeretik?
És a jófiúkkal mi van?Senkit nem érdekli?
Vagy talán ciki ha 23 éves létemre nem feküdtem le nővel?
Előre is köszi:) /bocs a regényért:D/
én jófiúkat keresek :)
és ismertem baromi helyes srácot, aki 21 éves koráig szűz volt. na ilyen pasi kell nekem, aki nem csak kihasználja a nőket :)
üdv: egy aranyos lány
Nem létezik olyan, hogy jófiú meg rossz fiú.
MINDENKINEK mindig mindenkivel kedvesnek kell lennie, ez az ideális. Az, hogy valaki jó és kedves, az nem kitüntetés, vagy különlegesség, hanem alap elvárás.
Van olyan, hogy valaki tapló. Általában, akik fennhangon hangoztatják, hogy ők a jó fiúk, de fel vannak háborodva, hogy nem jönnek be a nőknek, ők általában taplók. Szerintem.
20/F
Valószínűleg csak nem illetek össze ezzel a lánnyal.
Hidd el nem mindenkinek a rossz fiúk kellenek, főleg nem komoly kapcsolatra. Sokan éppen normális, kedves, rendezett életű férfira vágynak. És még helyes is vagy? Nem tudom, mi lehet a probléma, mert mi nők meg pont azon aggódunk, hogy nincsenek ilyen férfiak :)
És nem ciki, hogy szűz vagy, biztosan lesz majd egy lány, aki örülni fog, hogy ő veheti el a szüzességedet.
A "nem érez semmit" elég nagy probléma. De ezzel nem tudsz mit kezdeni. Az érzéseit nem ő irányítja.
Te viszont megteheted.
Nem lehet, hogy tényleg unalmas vagy? Randiztam már jónéhány olyan sráccal, akivel tényleg egyszerűen unalmas volt a randizás. Voltunk teázni, vacsorázni, esetleg sörözni, és ennyi. Ez elég hamar tényleg unalmassá válik, ráadásul utal arra, hogy az illető srácnak mennyi fantáziája van.
Szervezhetsz izgalmas randikat. Vidd a lányt falat mászni, tandemezni, karaokezni, sárkányt eregetni, múzeumba, escape room-ba, sétahajózni, éjszakai városnéző sétára, barlangtúrára, egynapos gyöngyűző tanfolyamra. Vagy akárhova, ami eszedbe jut.
Emellett a nők tisztelete fontos. Arról ne szokj le. Sőt, igazából úgy általában az emberek tisztelete az...
A lényeg, hogy amíg randiztok, igyekezz változatos, izgalmas programokat kitalálni. Az mindig vonzó :)
Persze azért figyelj oda, hogy mondjuk egy klausztrofóbiás lányt nyilván ne barlangtúrázni vigyél, de amúgy az ilyen jellegű programokkal elég jól le lehet venni a lányt a lábáról :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Nagy segítség volt.Már jobb kedvem van.:)
6.os válaszoló:
Kezdetben egy pizzériába vittem el.2 hónap alatt a nővel voltunk Gyöngyösön gokartozni,Miskolcon moziba,Mezőkövesden strandolni meg Szilvásváradon sétálni a természetben(ezekbe a programokba beiktattam a hülyeségeimet:D)
Szerintem ezek nem unalmas programok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!