Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk elvárjátok, hogy néha a...

Fiúk elvárjátok, hogy néha a lány írjon nektek?

Figyelt kérdés
Fontos , hogy keres e titeket a lány akivel ismerkedtek a közösségi oldalon ? Vagy nem okoz gondot ha mindig nektek kell írni ?
2014. jan. 10. 20:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Elméletben fontosnak tartom, hogy egyenlőség legyen és ugyanannyit keressen, mint én az adott embert. A gyakorlat azt mutatja, hogy amennyiben ez megvalósul, elég hamar elfeledjük egymást.

Persze az ismerkedés kicsit más, de ha nincs viszonozva a felkeresés, akkor azonnal leállok.

2014. jan. 10. 21:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Ahogy nekünk, úgy a fiúknak is jól esik, ha érzik, hogy érdeklődsz, hogy te is keresed a társaságukat. Főleg, ha fontos neked valaki és ez kölcsönös. :)
2014. jan. 10. 21:08
 13/16 anonim válasza:
Én nem merek irni a fiúknak, nehogy nyomulosnak gondoljanak, meg teli vagyok agodással, hogy lehet azért nem ir,mert nem is akar...Persze ha járunk, akkor kölcsönössen irogatunk egymásnak, de még nem jövünk össze én sose mertem ráirni egy fiúra.
2014. jan. 10. 21:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Ugye? Én is pont így érzek 13-as :D
2014. jan. 10. 21:13
 15/16 anonim válasza:
Hát én elvárom, hogy írjon a lány is. Bár én azt utálom mikor kis regényt írnak ha visszaírok 2 szavas választ felvannak háborodva. De mikor állandóan ilyen válaszok jönnek, hogy: ige,nem,ja igazad van stb. Frászt kapok tőle. :D
2014. jan. 10. 21:21
 16/16 anonim ***** válasza:

ha nem is írtok akkor hogy akartok összejönni bárkivel is??

komolyan ilyen hülyék vagytok?

a fordított esetet nézzétek már meg,ha ti írnátok és a pasi sosem akkor mit gondolnátok?

legyetek már normálisabbak...nem nyomulás ez fogjátok fel!!!

2014. jan. 10. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!