Megismertem valakit, a történetemről mondanátok véleményt? Többi lent.
Figyelt kérdés
A sztori annyi nagyvonalakban: megismertem valakit interneten ( rendkívüli, mert nem ismerkedem szándékosan neten), és elkezdtünk beszélgetni, közöltem hogy van párom,( de ezt tudta elejétől) csak beszélgethetünk, erre kiderült hogy találkozni szeretne, meg a számom kell ha már találkozni nem szeretnék. én nem adtam meg. Majd berágott, és közölte mennie kell, elköszönt, és lelépett... most mire gondoljak? Fogunk még valaha beszélni? Vagy mi ez a férfiaknál?2014. jan. 10. 16:01
1/7 fahéjas Alien válasza:
Ő többet akart ez egyértelmű, neked meg ott a barátod. Nem voltak megegyezőek az érdekeitek. Akkor meg nem teljesen mindegy?
2/7 xtazin válasza:
Hát valószínűleg ő nem barátot keresett hanem egy dugópajtit.
3/7 anonim válasza:
Nyílván ő nem csak beszélgetni szeretett volna.
4/7 A kérdező kommentje:
Ezeket én is sejtettem. De szerintetek fogunk mi még beszélni?
2014. jan. 10. 16:33
5/7 Strangelove válasza:
Miért szeretnél vele ennyire beszélni ha van barátod? :)
Ne keresd a társaságát és akkor nem fogtok. Abban az esetben, ha ő keres téged, akkor fogtok, de erre csekély esélyt látok, mivel aki nem tiszteli, hogy egy lánynak van barátnője (hanem még meg is sértődik) az csak szexelni akar.
7/7 A kérdező kommentje:
Semmi baj, értelek. Köszi. :D nem tudom mi lesz, de majd kiderül. eddig még hallgat =D
2014. jan. 10. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!