Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki jár innen a Képzőművész...

Valaki jár innen a Képzőművészeti Egyetemre?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor az illetőtől szeretnék kérni egy kis segítséget egy ottani diákkal kapcsolatban:)
2014. jan. 9. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, de képzőművészetis általánosba jártam:D
2014. jan. 9. 21:57
 2/6 anonim válasza:

Büfészakra?

Minek?

2014. jan. 9. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Tudod lehet valaki azért jár "büfészakra" mert az a szenvedélye, amihez ért, amihez tehetsége van, amire netán már kiskora óta készül; lehet rizikósabb, de miért is lenne kötelező mindenkinek beadni a derekát és valami olyat csinálni amibe lehet hogy lelkileg beledöglik hosszabb távon? De persze biztos mindenki selejt, aki nem közgazdásznak vagy bankigazgadónak készül tizenéves kora óta. Nem bírom ezt az elitizmust, az hogy keresettebb szakmát tanulsz talán a piacon értékesebb emberré tesz, de morálisan biztos hogy nem; főleg amiatt nem ahogy néhány ember beszél a "büfészakosokról", ennyi lesajnálás meg lenézés, komolyan már komikus néha. Sokszor azt érzem jobban elítéltek minket mint aki csak 8 általánosig jut, pedig aztán őket sem szokták agyondicsérni. Én meg naiv vagyok és hiszek még az emberi értékekben, amit a másokat lenéző megmondóemberek kétlem hogy jelentős mértékben magukban hordoznának.

Üdv, egy "büfészakos" akinek ez egy gyerekkora óta létező, tudatos álma és a világ minden pénzéért sem cserélné irodai ücsörgésre.

2014. jan. 30. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
*bankigazgatónak. * A kérdezőtől pedig elnézést hogy offoltam, de egy unalmas délutánon az ember néha írogat ide-oda, és bökte a csőröm ez a hozzáállás.
2014. jan. 30. 16:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Nyugodtan, ne fog vissza magad:D

2014. jan. 30. 20:48
 6/6 A kérdező kommentje:
fogd*
2014. jan. 30. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!