Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért utasit el minden fiú...

Miért utasit el minden fiú aki nekem tetszik és a nyomi fiúk miért mondják nekem hogy gyönyörű vagyok? Meg 20-on pár évesek is azt mondják hogy különleges vagyok és nem értem akkor hogy miért utasít el minden helyesebb fiú ://

Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 18:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rendben van a külsőd, de nem lógsz ki a tömegből. Átlagos vagy. Gondolom a fiúk, akik bejönnek, azok meg az igazi "iskola menője" típusok. Ők meg válogatnak, hisz van miből.
2014. jan. 9. 19:18
 22/26 A kérdező kommentje:
igen el találtad ők azok :)
2014. jan. 9. 19:25
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem árt tudnod kedves kérdező, hogy általában a nyomi fiúkból lesznek, a mérnökök, jogászok orvosok, a helyi menőcsávó pedig általában 30 évesen is az anyjánál lakik, vagy valami albérletben szerencsétlenkedik.
2014. jan. 9. 19:38
 24/26 anonim ***** válasza:
74%
Éretlen vagy még nem való neked kapcsolat.
2014. jan. 9. 19:42
 25/26 anonim ***** válasza:
hát egyáltalán nem vagy gyönyörű...
2014. febr. 27. 16:27
 26/26 Gerike99 válasza:
78%
Ha csak nekik jössz be, akkor az ő rendjükből válogass, mert nagy eséllyel néhány "menő" fiúnak meg te vagy a "nyomi" ( képed nem láttam) ergo: magasak az igényeid. Hagyd az általánosítást, és kicsit szakadj el a külsőségektől. Nem kellenek ezek a címkék, hogy " fúj nyomorék vagy tűnj innen"
2014. márc. 10. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!