Hogyan hivhatnám fel magamra a figyelmét egy félénk srácnak?
Figyelt kérdés
van egy srác párhuzamos osztályba aki nekem nagyoon tetszik.
Ö is visszahúzodobb, félénkebb pont mint én.
Az ö osztálya a második emeleten van a miénk az elsön, tehát ritkán futunk össze.
Fel szeretném hívni a figyelmét magamra, ill. a tudatára akarom adni hogy tetszik nekem...
A barátnöim azt tanácsolták, hogy menjek sêtálgatni a másodikra, hogy szemezhessek vele, és hogy menjek neki "véletlenül"...
Ti mit mondtok? Mit csináljak?
Nagyon tetszik nekem:)
amúgy a legrosszabb esetben 26.án februárban lesz egy suli buli, s max ott, de én már addig is szeretnék jelezni neki...:)
mindketten 18évesek vagyunk...
2014. jan. 9. 13:42
1/3 anonim válasza:
Próbálj meg beszélni vele valahogyan. Keresd a társaságát, írj neki levelet, vagy valami. Mert a félénk pasik, még ha tetszik is nekik a lány, akkor is nehezen indulnak neki. Pont azért, mert félénk pasik! Kell nekik egy kis löket, valami jel, szándék, bármi... :))
2/3 A kérdező kommentje:
probáltam, pl. ma. 2 barátnömmel ott sétáltunk elötte... 7en voltak egy bogba ö a 8., 7en rám néztek, ö nem... De egyszer szembe néztem vele:) de csak egy pillanatig...
2014. jan. 9. 14:49
3/3 anonim válasza:
Szerintem internet. Itt megnyílnak jobban az emberek (én is). Ha itt sem lesz semmi, akkor gondold át, hogy mit lehetne vele kezdeni, ha erőltetnéd. Randira nem fog hívni, megcsókolni nem fog, megfogni a kezedet nem meri, semmit nem mer. Az ilyennek érnie kell mg egy kicsit. De próbálkozz mindenféleképpen csak értékeld a dolgokat közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!