Meleg kérdés. Reggeltem egy meleg társkereső oldalon, és bejelölt az apám, mit tegyek?
képet nem tettemki,de ő igen,ezért nem tudja ki lehetek, semmit nem írtam neki.
Eddig is voltak fura megszollalásai,és tettei,de legmerészebb álmomban sem gondoltam volna,hogy a fiúkra gerjed.elmondjam neki,hogy tudom,mivan vagy maradjak csendben,vagy mi?
Kérdezd ki :D Amúgy meg nem lehet hogy sejti hogy te vagy és mint ismerőst jelölt be?
Írj neki ki tudja mi derül ki :D
nyert ügyed van :D
- ha elmondod neki, hogy meleg vagy, és rosszul fogadja, akkor elmondhatod, hogy te is elfogadod őt melegnek, úgy hogy ő is fogadjon el téged :D
Családban marad, a szó legszorosabb értelmében! :)
Mondd el édesapádnak, hogy közös titkunk van ugyanis én is meleg vagyok. Ennyi (y)
Baaaaaszki,na ez kiváltképp ütött! :"DDDD
Családi titkok... xDDDDDD
Reakcióm, amikor olvastam: http://www.youtube.com/watch?v=Wh2uo2ITKA4
És, ha nem fake a kérdés, akkor szerintem hallgass róla.
Hallottam már hasonló sztorit. Ilyen az élet...
Szerintem ne jelöld vissza az oldalon, tegyél úgy, mintha nem is láttad volna. Ezen nem fog megsértődni, ez elég mindennapos a társkeresőkön.
És ha egyszer adódik rá alkalom (tökegyedül vagytok, nem túl fáradt, nem túl dühös, és nincs semmi más sürgős dolga), akkor beszéld meg ezt vele. Előtte nézd meg a profilját, olvasd el, miket írt magáról - de ne vedd feltétlenül készpénznek, amiket odaírt.
Légy erős! És nézd a jó oldalát: talán így könnyebb lesz a coming out...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!