Én reagáltam túl? Miért viselkedett így? (lehet hosszú)
Figyelt kérdés
Szombaton megismerkedtem egy normálisnak tűnő férfival, azt írta komolyan érdeklem, mert tartós kapcsolatot keres. Aznap sokat beszélgettünk, jól megértettük egymást. Fb-n folytattuk. Ahol már másnap én írtam rá, hova tűnt. Akkor este faggatott, barátnőmmel merre jártunk, mit csináltunk, miért ültünk be olyan helyre, ahol vannak más férfiak, stb... és hogy 20 perce vár rám. 3 napon keresztül egy-két szavas mondatokban válaszolt. Vagy smiley jellel. Amire én nem válaszoltam, nem faggattam sose, ő hol van, hova tűnik el mindig. Felhozott még múltkor egy randit. Igent mondtam akkor. Tegnap fél napra eltűnt, miközben mondta, szabadságon van, ráér, beszélünk. Otthon lesz. Észre vettem, hogy folyton fent van a cseten mobilról. vagy gépről. Este nálam betelt a pohár és lemondtam a randit azzal, hogy érzem, nem érdeklem (másoknak is ez volt a véleményük).Ő felhívott. Kiabált, hisztis pic.sa vagyok, úgy érzi 2-3 éve együtt vagyunk együtt, ellenőrizgetem, ledegradálom, sértegetem, szar napjai vannak, depis, a telefonja a kabátjában volt egész nap, és ott is van, nem lépett be a csetre, de azért arról beszélt (a telefonról)... :) Előtte pár perce cseten azt írta, hogy 30-an ráírtak, nem tud mindenkinek válaszolni, és a haverja is ott van. Minden második szava a ba. me. fa.sz.a fo.s sza.r vagy volt... Kinyomtam őt végül. Hozzátenném, 3 napon át csak panaszkodott nekem hogy rossz a kedve, nincs kedve semmihez. És mindig számon kért mit csinálok hol vagyok kivel. Azt is mondta, hogy mindenki csak magával foglalkozik, erre válaszoltam csak neki: "Őszintén sajnálom, hogy nem vetted észre, hogy én veled igen 4 napon keresztül". De erre már nem mondott semmit.2014. jan. 8. 08:39
11/13 anonim válasza:
Nem reagáltad túl, szerintem ilyen idegbeteg bunkó emberre nem érdemes több időt pazarolnod még gondolatban sem. Igazából örülnöd kell, hogy még idejében kiderült, milyen is valójában.
12/13 A kérdező kommentje:
hogy őszinte legyek már meg vagyok könnyebbülve és ideges sem vagyok miatta, nem úgy mint az elmúlt pár napban :)
2014. jan. 8. 11:34
13/13 anonim válasza:
Jól tetted, igazából az a 4 nap is sok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!