1/14 anonim válasza:
Illusztrálom, hogy szoktak ezek kinézni ha egy ilyenre ráírok:
Én: "Bla-bla-bla, összetett értelmes, logikailag egymásra épülő értelmes, összetett mondatok, bla-bla-bla...:"
Ő: "1-2 szavas válasz"
Én: "Bla-bla-bla, összetett értelmes, logikailag egymásra épülő értelmes, összetett mondatok, bla-bla-bla...:"
Ő: "1-2 szavas válasz"
Beszélgetés Off :DD
3/14 anonim válasza:
beszélgethetünk ha gondolod:)
17/F
4/14 anonim válasza:
#1: Képesek visszaírni? Amúgy megtapasztaltam, hogy itt kommunikáció terén nem szabad túl sokat várni, tisztelet a kivételnek.
5/14 anonim válasza:
1-es szegénynek nincs elég ideje a sok tucat kanos fiú leveleire válaszolni.
6/14 anonim válasza:
Még ha az eleje, vagyis el tud mondani pár mondtaban magáról valamit, azután tényleg az 1-2 szavas válaszokkal bírkózzak meg, hogy "Mi a tökömet írjak erre"? Semmit, megyek aludni!! XD
7/14 A kérdező kommentje:
ugyan ... ti nem jártatok suliba a tanárt is beszéltetni kell :D
2014. jan. 7. 22:49
8/14 anonim válasza:
De ha én le tudtam írni minimum egy 8-10 sörös... (bocsánat, soros) hülyeséget arra nem az a válasz... Ühüm...
9/14 anonim válasza:
Beszélgethetünk ha gondolod írjál.
10/14 A kérdező kommentje:
ismerős érzés "barátok" pl. ma majdnem meghaltam .. aha és mizu?
2014. jan. 7. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!