Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit tennétek a helyemben? 17/F

Ti mit tennétek a helyemben? 17/F

Figyelt kérdés
Szerencsétlen fiúnak érzem magam olyan iskolába járok "Tatára" ahol betegek vannak egyedül én vagyok ebben az iskolában az egyetlenegy normális fiú. Azért járok ebbe az iskolába mert a voltiskolámban nagyon sokan csesztettek és már úgy voltam vele hogy mindegy milyen iskolába iratkozok szóval egyrészt én vagyok a hibás habár itt nem kötekednek szerencsére csak olyan betegek járnak ide hogy egyszerűen nem bírok közöttük megmaradni.. Van egy gyerek aki folyton odajön hozzám szünetekben és fáraszt a marhaságaival.. Hazafelé a buszmegállóban szégyenkezve állok a (A szomszédos Jávorka iskolások" nagy tömege mellett hogy ők vajon mit gondolhatnak rólam hogy ebbe az iskolába járok. Nem csak ez a gondom a másik problémám az hogy nem tudok lányokkal ismerkedni mert a külsőm miatt állandóan lekoptatnak mert nem vagyok "Jóképű" Nem vagyok igénytelen bár azért egy új frizura tényleg nemártana mert már elég nagy a hajam.. Tudom hogy ez nem a világ legnagyobb problémája de mindennap arra gondolok hogy más embereknek mennyire jó mert nekik van barátnőjük, normálisiskolába járnak, és külsőleg is jobban néznek ki sikeresebbek..

2014. jan. 7. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne sajnáltasd magad, legyél kicsit tökösebb!

1. menj fodrászhoz, vágass magadnak valami jó frizurát. Ehhez kikérheted bárki véleményét.

2. bírd ki ezt a maradék 1-2 évet, amíg még odajársz, most már nem leszel menőgyerek a suliban. A lányok meg nem halnak ki egy év múlva.

2014. jan. 7. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudod, én azt mondom, hogy volt 1éves kapcsolatom..de azt mondom inkább meg sem történt volna.
2014. jan. 7. 19:31
 3/6 anonim válasza:
Küldj egy képet magadról és segítek! (mellesleg kisebb koromban én is így voltam de aztán én szartam rá és most volt egy 2 éves jo kapcsoltaom csak meg kell találnod azt a lányt aki nemazért szeret ahogy kinézel. És megfogod!) :)
2014. jan. 7. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
1 idő után meg fogod szokni. És nyugi lesz olyan csaj akivel majd tudsz randizni. Csak várni kell. És próbálkozni, de nem a lehetetlenekkel.
2014. jan. 7. 19:33
 5/6 anonim válasza:
Minden fiúnak csajmániája van? na, mindegy. Szerintem szedd össze magad, azért még mindig jobb olyan iskolába járni, ahol nem csesztetnek! Próbáld a jó oldalát nézni a dolgoknak.
2014. jan. 8. 18:12
 6/6 anonim válasza:
Szia! Én is tatai vagyok. Ha gondolod írj egy privátot és megpróbálok segíteni. :) És ha van egy kép, akkor el küldheted, adok pár tanácsot..minden rosszindulat meg ilyesmi nélkül, szeretnék segíteni. Mert értelmesen írsz...és nem hiszem hogy megérdemled ezt a dolgot.
2014. jan. 17. 17:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!