Lányok mi alapján döntenek, hogy valaki tetszik-e nekik?
Figyelt kérdés
60% arc, 20% test,20% belső tulajdonság,ami számít?Jók az arányok?2014. jan. 7. 14:17
1/5 anonim válasza:
nem jók az arányok
az összhatás a fontos
van aki külsőre megtetszik,viszont ha taszít a belső akkor nem lesz belőle semmi
gondolom a pasiknál is hasonlóan van a dolog:tetszik egy lány,nézni jó,de amúgy nem igazán bírjátok
amúgy hiába áll előttem egy jóképű pasi,ha vékony akkor nem fog bejönni
nem lehet százalékokat írni
2/5 anonim válasza:
S ha nem vagyok toökéletes sose lesz barátnőm?
3/5 anonim válasza:
60% belső - 40% külső (összhatás, nem külön arc és test).
4/5 anonim válasza:
Magas intelligencia és széles váll meg hát.Ez kelti fel az érdeklődésem.
30/n
5/5 anonim válasza:
Összességében milyen érzést tud belőlem kiváltani. Persze fontos hogy értelmes, kedves, udvarias, határozott legyen. önbecslése azért szintúgy legyen. Az most hogy néz ki és hogy milyen arányban legyen a külső meg a belső.... Soha nem így mérek fel valakit. Legyen egy kisugárzása. Igen. Talán ez a legfontosabb. Vonzónak találjam. Ha a közelembe van akkor érezzem azt az izgatottságot. Tudod, vagy nem tudom hogy tudod, de ez nagyon jó érzés. Teljesen fel tud villanyozni. Szóval idegborzoló és nagyon kívánod őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!