Ez valami beteg vicc? Vagy ekkora az egoja?
10. Lehet nem látszik, de nekünk pasijnak van olyan, hogy dolgunk van...
Én pl munka közben bekapcsolva hagyom a telefont, és rajta van a face messenger, amiből nem lehet kilépni.
Aztán otthon se tétlenkedek, és így be vagyok jelentkezve, de nem írok.
Gondolom nem csak én vagyok úgy.
Felesleges szerintem azzal hárítani hogy nincs idő valamire... az embernek mindig van ideje arra, amire igazán időt akar szakítani. Ha már egy pasi megígéri hogy ír, akkor mennyi időbe telik írnia 1-2 mondatot, vagy valamit? Vagy 5-10 percet kiszakítania a napi rohanás közepette mondjuk a kávészünetben egy beszélgetésre? Az én szememben ha egy férfi már ilyen apróságokban sem tudja megtartani a szavát, és már az ismerkedési fázisban megbízhatatlan és komolytalan, kiesett a rostán... :) Mindig figyeltem az apróságokra is, mert amellett hogy egy emberben a nagybetűs embert kerestem, a megbízhatóság nagyon fontosnak számított a szememben. Ha hibás kód, ha nem, én ilyen vagyok, és akik szeretnek pont emiatt szeretnek.. Ha azt mondom hogy ez meg az lesz, itt meg ott leszek, az úgy is van. De elvárom a másiktól ugyanezt... ( stabil párkapcsolatban élek, szóval nem kérem a támadó jellegű irományokat hogy biztos ez meg az van velem meg az életemben, és bekeseredett vénlány vagyok, stb stb. )
Ismét az 5-ös voltam ( a 9es is én voltam, csak lemaradt. :D ) 23/N
Beteg, de nem vicc. Biztos nagy az egója, mint a legtöbb parasztnak. Kinek nem? Nem tudom, hogy faggatózott-e, nem voltam ott...
Szerintem nem szívatás, hanem nem kell cseten komoly kapcsolatot (pfffff :DDD háháhá, are you kiddin' me?) kereső fiúkkal beszélgetni. Ha már csetelsz olyannal nyomd, aki bejön és belátható időn belül meg is dönt. A bullshitet meg hagyjad szerintem. Vagy, ha szeretsz szenvedni, akkor persze ne, akkor csináld tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!