Valakinek van kedve beszelgetni?
Figyelt kérdés
17eves fiu vagyok,es elsosorban lanyoknak orulnek,nem Mucineninek vagy Pistabacsinak :DD2014. jan. 7. 01:16
11/36 Mátranováki Fényevő válasza:
Én református vagyok. Olyat itten nem találsz, aranyoskám.
12/36 A kérdező kommentje:
De tobb eselyem van mint egy chat.hu-n,vagy ismeretlenek.hu-n... mert tenyleg normalisan akarok beszelgetni normalis emberekkel :D
2014. jan. 7. 01:38
13/36 Mátranováki Fényevő válasza:
Chat.hu-val nincs semmi baj, nekem egyszer felajánlotta egy úriember, hogy "kinyal 35-ször egy nap". Egyből el is keseredtem, amiért fiúnak születtem.. Pedig micsoda ajánlat.
14/36 A kérdező kommentje:
Igen... ezert keresek itt beszelgetopartnert :DDD
2014. jan. 7. 01:42
15/36 anonim válasza:
Indítványozom, hogy alapítsuk meg a Vének Tanácsát. Követelmények: 65+. Kérdezőt bevehetjük tiszteletbeli tagnak.
16/36 Mátranováki Fényevő válasza:
Támogatom, de mi is volt a kérdés?
Apropó, Kérdező, itt tényleg jobb, itt csak a farkukról küldenek képet, meg kamerába akarják kiverni a sajátjukat. :D
17/36 A kérdező kommentje:
Majd 48ev mulva :))
2014. jan. 7. 01:43
18/36 A kérdező kommentje:
Kihagyom kossz :DD
2014. jan. 7. 01:44
19/36 Mátranováki Fényevő válasza:
Ez nem ajánlat volt, fijam, nem kell aggódni. Én éppen kötögetek, nem érek rá itt kamerálni.
20/36 A kérdező kommentje:
Ez hallatlan h nincs fent egy korombeli csaj :/ mm tuti h fentvan,de nem akar dumalni ><
2014. jan. 7. 01:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!