Fiúk! Milyen lányokat tartotok különlegesnek?
Figyelt kérdés
hobbi vagy külső vagy belső , kisugárzás, stílus miatt ? mire figyeltek fel leginkább?
mit vártok el hogy viselkedjen randin társaságban buliba családba ?
kort is írjatok már lécci! :)
2014. jan. 6. 01:58
21/24 anonim válasza:
Ezért is örülök, hogy időben elhagytam ezt a korosztályt... :D
22/24 A kérdező kommentje:
18 vagyok nemérdekel a politika. nem vagyok egy gépezős tipus csak ha nagyon muszáj pl. sulis dolgok engem a művtöri a festészet a rajz a grafika érdekel attol mert szerintem unalmas ember hozzám képest akkor egyböl velem van a baj...?!
2014. jan. 6. 06:06
23/24 anonim válasza:
sportoló lányokat imádom és tisztelem nagyon 25/F
24/24 anonim válasza:
Sportoló lányokat szeretem és felnézek rájuk.Külsőleg ez egzotikus,karakteres,egyedi arcú lányok a különlegesek számomra,olyan akinek nagyon megjegyezhető szó szerint különleges arcvonása van.27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!